Er du god til at bevare overblikket og vil du arbejde i et professionelt miljø med dyb forståelse for service? Brænder du samtidigt for at få relevant erhvervserfaring i en stor international virksomhed med en oprigtig tilgang til bæredygtighed? Så læs videre her!

 

Fjernvarmeselskaberne står over for en konverteringsbølge fra gas til grøn varme for rigtig mange husstande, både i Danmark og på den globale scene. Det er en grøn agenda, som vi, som verdens førende leverandør af præisolerede rørsystemer, står midt i. Du kan også få en rolle heri ved at blive en del af vores HR-afdelingen som vores nye studentermedhjælper.

Du bliver en del af vores danske HR-team bestående af 4 dygtige kolleger, hvor et godt fællesskab, højt humør, fleksibilitet og faglig sparring er vigtigt. I den forbindelse gør vi også en stor dyd ud af at støtte og udvikle vores nye studentermedhjælper, så du får det bedst mulige afsæt for din (mulige) videre karriere indenfor HR.

Vi er altid åbne for nye idéer samt input og er nysgerrige på den viden, som du kommer med, så der er rigelig mulighed for at omsætte din faglige viden til praksis.

Din rolle
I din rolle som studentermedhjælper vil dine arbejdsopgaver variere i kompleksitet, og vil spænde fra opbygningsopgaver til hands-on administrative opgaver. Arbejdstiden kan tilpasses efter dit studie, men vi forventer ca. 1 hel dag om ugen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Ad hoc samt faste administrative HR opgaver
  • Bistå i digitaliseringen af HR
  • Interne kommunikationsopgaver
  • Supportere i den administrative dele af rekrutteringsprocessen
  • Supportere på diverse HR-projekter og events

 

Din baggrund:
Vi forestiller os, at du er i slutningen af din bachelor eller i starten af din kandidatuddannelse. Det kan være, at du læser International Virksomhedskommunikation, HA eller lignende, men det vigtigste er, at du brænder for administration og HR.

Som person er du ambitiøs og tager gerne udfordringen op. Du trives i et uformelt miljø og er dygtig til at samarbejde samt opbygge og pleje relationer med kolleger, både nationalt og internationalt. Du er derfor proaktiv, udadvendt og struktureret og behersker både dansk og engelsk i skrift og tale. Du har flair for IT og er rutineret bruger af Microsoft Office.

 

Få praktisk erfaring som understøtter din fremtidige karriere
Hvis dette har din interesse, og du kan nikke genkendende til ovenstående, tilbyder vi dig et spændende studiejob i en global virksomhed. Hertil kommer du til en dynamisk arbejdsplads med dygtige kollegaer, og hvor den grønne agenda er en del af hverdagen. Du får arbejdsplads på vores moderne hovedkontor i Løgstør med bl.a. attraktiv kantine.

 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR Manager, North, Louise Koefoed Mortensen, på mobil +45 22 87 23 37. Send din ansøgning hurtigst muligt via linket, og senest den 19. maj  2024. Der vil løbende blive afholdt samtaler.

By Løgstør
Region Nordjylland
Land Danmark
Publiceret 26.04.2024
Sidste ansøgningsdag 26.05.2024

Tilbage til Ledige stillinger