Er du teknisk uddannet, og vil du gerne være en del af en international virksomhed, hvor du kan være med til at udvikle og implementere løsninger til fremtidens grønne omstilling? Så er Kingspan LOGSTOR måske stedet for dig!

 

I Kingspan LOGSTOR tager vi ansvar for at udvikle et energisamfund, som bekæmper CO2-emissioner via energieffektivitet og bæredygtige energiløsninger. Vi er i fuld gang med at realisere vores ambitiøse vækstplaner, og i den forbindelse ønsker vi at styrke R&D teamet med en dygtig konstruktions- og dokumentationsingeniør (Product Design Engineer) til at konstruere, dokumentere og lede produktforbedringstiltag.

Som vores nye Product Design Engineer bliver du en del af en dynamisk gruppe med 10 kompetente kolleger, som alle arbejder med at sikre fortsat optimering og udvikling af vores produkter, processer og serviceydelser i takt med markedets efterspørgsel. R&D er en central support funktion med bred international berøring.

Som vores nye Product Design Engineer kommer du til at arbejde fagligt bredt, og du får rig mulighed for at bruge både dine grundlæggende ingeniørkompetencer og dine evner til at drive og formidle løsninger på tværs af landegrænser til stakeholders som f.eks. produktion, salg, indkøb og eksterne leverandører.

 

Primære arbejdsopgaver:

 • Dokumentere egenproducerede produkter
 • Specificere indkøbte produkter
 • Gennemføre og lede produktændringer til fuld implementering
 • Godkende leverandørspecifikationer og tegninger
 • Supportere R&D i forbindelse med f.eks. implementering af nyudviklet produkter
 • Supportere øvrige afdelinger f.eks. Customer Service med specialistviden om produkter og materialer
 • Supportere Manufacturing Engineering og Product Management initiativer, f.eks. kompleksitetsreduktion

 

Kvalifikationer:
Vi forestiller os, at du har en uddannelsesbaggrund som produktionsteknolog, ingeniør eller lignende. Du kan være nyuddannet eller have nogle års erfaring med f.eks. produktverifikation, validering og dokumentation. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til CE-mærkning samt metoder til produktoptimering f.eks. som VAVE. For at få succes i jobbet skal du have god forståelse for mekanisk konstruktion, og gode sprogkundskaber i både skriftligt og mundtligt engelsk. Kendskab til Microsoft Office pakken, samt konstruktionsværktøjer som f.eks. SolidWorks, Autocad eller lignende vil være en fordel.

 

Personlige egenskaber

 • Positiv og stærk holdspiller med en proaktiv tilgang til de igangsatte opgaver.
 • Løsningsorienteret, initiativrig, og en sand problemknuser.
 • Struktureret og systematisk arbejdsform.
 • Er handlekraftig, målrettet og fokuseret, og formår at sikre eksekvering og fremdrift gennem organisationen og hos samarbejdspartnere
 • Har gode kommunikationsevner, og møder folk i øjenhøjde.
 • Helhedstænkende ud fra en koncernbetragtning
 • Du forstår at arbejde i en kompleks organisation med mange sideløbende aktiviteter. Dette på tværs af landegrænser og kulturelle forskelle.

 

Så hvorfor vælge Kingspan LOGSTOR?
Fordi som en del af vores team, vil du opdage, at Kingspan LOGSTOR er meget mere end rør.

Vi tilbyder dig en hverdag præget af bæredygtighed, energieffektivitet, digitalisering, innovation, personlig og faglig udvikling, og meget mere. Du får en spændende rolle i et internationalt miljø.

Du kommer til en dynamisk arbejdsplads med dygtige kollegaer, som vil gøre alt for at hjælpe dig godt ind i dine nye arbejdsopgaver, og du vil få grundig introduktion til vores produkter og processer. Du får en arbejdsplads på vores kontor i Løgstør, hvor vi bl.a. har en attraktiv kantine, et fitnesscenter og en aktiv personaleforening. Samtidig er der mulighed for hjemmearbejde i et vist omfang.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte R&D Director, Peter Rønbøg, på +45 23 68 31 72. Send din ansøgning hurtigst muligt, og senest den 30. april 2023. Der vil løbende blive afholdt samtaler. 

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid 37 timer/uge
By Løgstør
Region Nordjylland
Land Danmark
Referencenummer 2023/10
Publiceret 29.03.2023
Sidste ansøgningsdag 30.04.2023

Tilbage til Ledige stillinger