LOGSTOR Denmark Holding ApS

Kan du lide at yde en professionel kundeservice og ordrebehandling, og er du vant til at arbejde med et komplekst produktsortiment? Så kan det være, at du er vores nye Customer Service Koordinator.

Den europæiske fjernvarmesektor står lige nu og vil i fremtiden stå over for en stor konverteringsbølge fra bl.a. gas til grøn varme for rigtig mange husstande. Det er en grøn agenda, som vi, som verdens førende leverandør af præisolerede rørsystemer, er meget involveret i.  

Vi mangler en kollega i teamet og derfor søger vi en udadvendt, struktureret, alsidig og serviceminded Customer Service Koordinator til vores ordreafdeling i Løgstør.

Som Customer Service Koordinator bliver du en del af et team på 7, der ud over det danske marked, varetager lande som Storbritannien, Norge, Island, Grønland og Færøerne. I stillingen kommer du til at stå for modtagelse og eksekvering af ordrer fra grossister, VVS-installatører, entreprenører, varmeværker og energiselskaber. Du skal i dagligdagen være med til at rådgive om vores produktsortiment samt koordinere en rettidig levering af vores produkter primært på det danske og engelske marked.

Primære arbejdsopgaver:

  • Servicering og rådgivning af vores kunder via telefon og mail
  • Ordre- og tilbudsindtastning i SAP
  • Koordination med øvrige afdelinger i transport, produktionsplanlægning, indkøb og salg

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du kommer fra en lignende stilling som ordrekoordinator eller lignende, hvor du har god erfaring med at yde kundeservice, behandle ordrer og koordinere internt med bl.a. transport-, planlægnings- og indkøbsafdelinger. Du får en grundig introduktion til vores produktsortiment, så det er ikke et krav, at du kommer fra branchen, men vi forestiller os, at du kommer med erfaring fra en produktions-/handelsvirksomhed. For at få succes i jobbet skal du have en god portion erfaring med ERP-systemer - meget gerne SAP.

Personlige egenskaber:

  • Sikrer en god og professionel kundeoplevelse via telefon og mail
  • Sætter en ære i højt serviceniveau
  • Har et godt overblik og sans for struktur med daglige opfølgning af egne ordrer. Ser IT (MSOffice-pakken), og ERP/CRM-systemer, som dit naturlige arbejdsredskab
  • Er et engageret teammedlem, der tager ansvar for at nå både personlige og fælles mål
  • Har vilje og lyst til at udvikle og videreuddanne dig
  • Du skal kunne begå dig på dansk som modersmål og engelsk i skrift og tale

Så hvorfor vælge Kingspan LOGSTOR? 

Fordi som en del af vores Team, vil du opdage, at Kingspan LOGSTOR er meget mere end rør. Vi tilbyder dig en hverdag præget af bæredygtighed, energieffektivitet, digitalisering, innovation, personlig udvikling og meget mere. Du får en spændende rolle i et internationalt miljø. Hertil kommer du til en dynamisk arbejdsplads med dygtige kollegaer, som vil gøre alt for at hjælpe dig godt ind i dine nye arbejdsopgaver. Du får en arbejdsplads på vores kontor i Løgstør med bl.a. attraktiv kantine, fitness og en aktiv personaleforening.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Customer Service Manager Region North Europe, Tina Kærsgaard, på 9966 1291. Send din ansøgning hurtigst muligt, og senest den 30. april 2024. Der vil løbende blive afholdt samtaler.

 Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid .
By Vesthimmerlands
Region Nordjylland
Land Danmark
Referencenummer 2024/7
Publiceret 04.03.2024
Sidste ansøgningsdag 30.04.2024

Tilbage til Ledige stillinger