LOGSTOR Denmark Holding ApS

Kan du lide at yde en professionel kundeservice og ordrebehandling, og er du vant til at arbejde med et komplekst produktsortiment? Så kan det være, at du er vores nye Customer Service Koordinator.

Den europæiske fjernvarmesektor står lige nu og vil i fremtiden stå over for en stor konverteringsbølge fra gas til grøn varme for rigtig mange husstande. Det er en grøn agenda, som vi, som verdens førende leverandør af præisolerede rørsystemer, er meget involveret i.  

Dette gør at vi har travlt, og derfor søger vi endnu en udadvendt, struktureret, alsidig og serviceminded kollega til vores ordreafdeling i Løgstør.

Som Customer Service Koordinator bliver du en del af et team på 7, der ud over det danske marked, varetager lande som Storbritannien, Norge, Island, Grønland og Færøerne. I stillingen kommer du til at stå for modtagelse og eksekvering af ordrer fra grossister, VVS-installatører, entreprenører, varmeværker og energiselskaber. Du skal i dagligdagen være med til at rådgive om vores produktsortiment samt koordinere en rettidig levering af vores produkter primært på det danske marked.

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du kommer fra en lignende stilling som ordrekoordinator eller lignende, hvor du har god erfaring med at yde kundeservice, behandle ordrer og koordinere internt med bl.a. transport-, planlægnings- og indkøbsafdelinger. Du får en grundig introduktion til vores produktsortiment, så det er ikke et krav, at du kommer fra branchen, men vi forestiller os, at du kommer med erfaring fra en produktions-/handelsvirksomhed. For at få succes i jobbet skal du have en god portion erfaring med ERP-systemer - meget gerne SAP.

Primære arbejdsopgaver:

  • Servicering og rådgivning af vores kunder via telefon og mail
  • Ordre- og tilbudsindtastning i SAP
  • Koordination med øvrige afdelinger i transport, produktionsplanlægning, indkøb og salg

Personlige egenskaber:

  • Sikrer en god og professionel kundeoplevelse via telefon og mail
  • Sætter en ære i højt serviceniveau
  • Har et godt overblik og sans for struktur med daglige opfølgning af egne ordrer.
  • Ser IT (MSOffice-pakken), og ERP/CRM-systemer, som dit naturlige arbejdsredskab
  • Er et engageret teammedlem, der tager ansvar for at nå både personlige og fælles mål
  • Har vilje og lyst til at udvikle og videreuddanne dig
  • Du skal kunne begå dig på dansk som modersmål og engelsk i skrift og tale

Bliv en del af en dynamisk team

Vi tilbyder dig en spændende udadvendt rolle i et internationalt miljø med gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Hertil kommer du til en dynamisk arbejdsplads med dygtige kollegaer, som vil gøre alt for at hjælpe dig godt ind i dine nye arbejdsopgaver. Du får hertil en arbejdsplads på vores moderne hovedkontor i Løgstør med bl.a. attraktiv kantine og en aktiv personaleforening.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Customer Service Manager DK & UK, Tina Kærsgaard på +45 9966 1291. Send din ansøgning hurtigst muligt, og senest den 23. juni 2022, Der vil løbende blive afholdt samtaler. Find stillingsopslaget i linket nedenfor eller find opslaget på vores karriereside: www.logstor.com

 Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid Jobløn
By Løgstør
Region Nordjylland
Land Danmark
Referencenummer 2022/16
Publiceret 11.05.2022
Sidste ansøgningsdag 23.06.2022

Tillbaka till lediga jobb