Er du skarp til at tegne i AutoCad 2D, og motiveres du af at skulle navigere i et komplekst produktsortiment?  - Så kan det være, at du er en af vores nye tekniske designere.

Vi spiller alle en vigtig rolle i forhold til at reducere vores samlede energiforbrug og udvikle et energisamfund, som bekæmper CO2-emissioner via energieffektivitet og bæredygtige energiløsninger. Kingspan LOGSTOR står i front og tager ansvar for denne udvikling, og derfor har vi travlt med vores ambitiøse vækstplaner med en stærk investeringsstrategi.

Grundet høj aktivitet i afdelingen, søger vi strukturerede, alsidige og servicemindede tekniske designere til vores team. Du kan få arbejdsplads i enten Løgstør eller Fredericia.

I rollen bliver du en del af en vores teknisk support team beståede af 5 dygtige kolleger. Teamet er en del af en større, tværfaglig og kompetent Customer Service afdeling i henholdsvis Løgstør og Fredericia. Teamet varetager ud over det danske marked, lande som Storbritannien, Norge, Island, Grønland og Færøerne.

I stillingen kommer du til at stå for system layout og alarmtegninger for vores kunder i primært Danmark. Udover dit daglige samarbejde med dine kolleger i teamet, bliver du en tæt sparringpartner med vores kunder, sælgere og projektledere.  

 

Primære arbejdsopgaver:

 • Udarbejdelse af system layouts indenfor fjernvarme rørledningsnet (AutoCad 2D)
 • Udarbejdelse af alarmtegninger (AutoCad 2D)
 • Rør dimensionering og statistiske beregninger
 • Optælling af materialer
 • Forberedelse af BoQ i SAP
 • Løbende opdatering (tegninger) af eksisterende projekter
 • Back up for Salg og teknisk afdeling

 

Teknisk designer med passion for den grønne omstilling
Vi forestiller os, at du kommer fra en tilsvarende stilling indenfor industriel design og systemtegninger, men vi er også åbne for ansøgninger fra nyuddannede tekniske designere, der er ivrige efter at starte deres karriere i en dynamisk og udfordrende rolle. 

Kendskab til AutoCad og ERP/CRM-systemer, især SAP, vil være en fordel, men ikke et krav. Vi lægger vægt på, at kandidaten er teknisk funderet, IT-kyndig og har en dybdegående forståelse og interesse for design- og tegningsprocesserne.

 

Personlige egenskaber:

 • Sikrer en god og professionel kundeoplevelse via et skarpt blik for dit tegningsarbejde.
 • Har et godt overblik og sans for struktur og detaljer.
 • Ser IT (MSOffice-pakken), AutoCad og ERP/CRM-systemer, som dit naturlige arbejdsredskab.
 • Er et engageret teammedlem, der tager ansvar for at nå både personlige og fælles mål.
 • Har vilje og lyst til at udvikle og videreuddanne dig.
 • Du skal kunne begå dig flydende på dansk , samt engelsk i skrift og tale.

 

Så hvorfor vælge Kingspan LOGSTOR?  
Fordi som en del af vores Team, vil du opdage, at LOGSTOR er meget mere end rør.

Vi tilbyder dig en hverdag præget af bæredygtighed, energieffektivitet, digitalisering, innovation, personlig udvikling og meget mere. Du får hertil en spændende udadvendt rolle i et internationalt miljø. Hertil kommer du til en dynamisk arbejdsplads med dygtige kollegaer, som vil gøre alt for at hjælpe dig godt ind i dine nye arbejdsopgaver. Du får hertil en arbejdsplads på vores topmoderne kontor i Løgstør med bl.a. attraktiv kantine, fitness og en aktiv personaleforening.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team leader, Morten Nielsen på +45 2922 3478. Send din ansøgning hurtigst muligt, og senest den 12. juni 2024.
Der vil løbende blive afholdt samtaler. 

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid
Antal ledige stillinger 2
Arbejdstid 37 timer
By Løgstør
Region Nordjylland
Land Danmark
Referencenummer 2024/13
Publiceret 12.04.2024
Sidste ansøgningsdag 16.06.2024

Tilbage til Ledige stillinger