Bliv en del af Kingspan LOGSTORs ambitiøse vækstrejse som leder af vores PTA-afdeling og vær med til at forme fremtidens bæredygtige energiløsninger!

 

Til vores PTA-afdeling/Manufacturing Engineering afdeling i Løgstør søger vi en ny leder som kan drive og støtte vores udvikling gennem effektiv ledelse og teknisk ekspertise.

Du vil blive leder af afdelingen, som p.t. består af 4 ingeniører og teknikere. Teamet er ansvarlige for implemetering af nye produkter i produktionen, optimering af processer og udstyr, udvikle og implementere og dokumentere ny teknologi, projektering, opbygning og idriftsætning af nye produktionsenheder, samt afprøvning og godkendelse af råvarer som f.eks PUR, PE og andre lignende materialer som indgår i produktonen. Alt dette foregår i tæt samarbejde med andre afdelinger, som f.eks. udviklings-, indkøbsafdelingen og produktionen.

 

Primære arbejdsopgaver:

 • Ledelse af virksomhedens danske Manufacturing Engineering team bestående af 4 dedikerede ingeniører og teknikere.
 • Koordinere og planlægge afdelingens aktiviteter.
 • Bistå teammedlemmer i at løse eventuelle problemer, der måtte opstå.
 • Supportere produktionen på daglig basis med teknisk viden og problemløsning på udstyr og processer.
 • Identificere og indføre forbedringer og/eller omkosningsbesparelser i det eksisterende produktionssetup.
 • Identificere, ansøge om ressourcer til og indføre nye investeringer i produktionsudstyr, herunder projekter til den strategiske capex-plan.
 • Identificere nye tiltag til opnåelse af strategiske mål, herunder overvågning af nyeste produktionsstandarder, opdaterede lovkrav såsom CE-direktiver og den generelle udvikling omkring råvarer.
 • Konsulteres ved afklaring af forespørgsler på ikke-standardiserede produkter.
 • Gennemføre egne eller deltage i projekter i det omfang, det er muligt og praktisk.

 

Kvalifikationer:
Vi forestiller os, at du har en uddannelse som maskin-, automations-, kemisk- eller elektronikingeniør eller lign. Du kommer med flere års solid erfaring inden for manufacturing engineering i batch- eller kontinuerlige produktionsmiljøer samt erfaring fra ingeniørteams i større produktionsvirksomheder. Vi forventer, at du har viden om procesoptimering, udvikling af maskiner, udstyr og, og det er en fordel, hvis du har erfaring med plast og plastmaskiner.

Derudover ser vi gerne, at du har erfaring med specialprojekter inden for ingeniør- og teknologi, herunder produktionsstart, overførsel og løbende forbedringsteknikker. Kendskab til polymerbehandling og skumteknologi, inklusiv skummaskiner, ekstrudere og transportudstyr, er en fordel, men ikke et krav.

Vi ønsker, at du besidder stærke lederskabskompetencer, som inkluderer gode kommunikationsevner og evnen til at motivere og lede dit team effektivt.

Vi forventer, at du kan begå dig på dansk og engelsk i både skrift og tale, og vi ser gerne, at du har en god portion erfaring med MSOffice-pakken og AutoCAD eller Inventor.

 

Personlige egenskaber

 • Løsningsorienteret og stærk problemknuser med teknisk viden
 • Handlekraftig, initiativrig og resultatorienteret
 • Er robust, samt tager ansvar og ejerskab
 • Struktureret, og har fokus på detaljer og deadlines
 • Serviceminded og fleksibel.
 • Kan arbejde selvstændigt, men være en god og stabil teamplayer
 • Gode kommunikative evner, og deler gerne din viden og dine erfaringer
 • Kan omsætte en ide til en ny proces eller produkt samt bidrager til generel optimering
 • Fleksibel med hensyn til arbejdstid – Dette særligt i forbindelse med indkøring, test og lignende som vi må tilpasse i forhold til produktionen

 

Så hvorfor vælge Kingspan LOGSTOR? 
Fordi som en del af vores Team, vil du opdage, at Kingspan LOGSTOR er meget mere end rør.

Vi tilbyder dig en hverdag præget af innovation, digitalisering, sikkerhedoptimering, personlig udvikling i et internationalt miljø. Hertil kommer du til en dynamisk arbejdsplads med dygtige kollegaer, som vil gøre alt for at hjælpe dig godt ind i dine nye arbejdsopgaver. Du får hertil en arbejdsplads på vores kontor i Løgstør med bl.a. attraktiv kantine, fitness og en aktiv personaleforening.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Technical Director, Knud Hjorth Jensen på: +45 29 22 34 52. Send din ansøgning hurtigst muligt, og senest den 16. juni 2024. Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Antal ledige stillinger 1
By Løgstør
Region Nordjylland
Land Danmark
Publiceret 29.05.2024
Sidste ansøgningsdag 29.06.2024

Tilbage til Ledige stillinger